Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Merdivenin kocaliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında dirilik ve emtia kaybını önlemek amacı ile 120 dakika süresince erdemli ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış semtüne haklı ürkü bar kolu bulunmasıdır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

şayet bir bapnın yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak müstacel çıkış bapsı alegori yapı gömlek aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe için karınstrüktürsı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan daha yufka kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının bedelı elan buna sargılı olarak daha ehven olmaktadır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında duman ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek yürekin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

You sevimli email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Web sitesine giriş yaptığım andan mebdelayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son kabul eden vetirete, Tenvirat Metninde tafsilatlı olarak bahsedilen verilerin fiillendiği dair bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Metal aracılığıyla gerçekleştirilecek veri işleme sürecine kemiksiz rıbindirimın olduğunu ikrar, bildirme Yangın Merdiveni Kapısı ve taahhüt ederim. Bilgileriniz allıkındı. Teşekkürname Ederiz.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın anında insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi kucakin yangın kapısı son derece kritik bir öneme sahiptir.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Flama almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Yangın kapıları tasarruf alanına bakılırsa, rengine gereğince evet da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok kesif kullanılan sistem sınıflandırması bayağıdaki gibidir

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine göre değişiklik göstermektedir. Ederı etkileyen çizgi etken bapnın hınçe metanet seviyesidir. Bu ode metanet seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE üzere sertifikasyon ve belgelendirme bünyeları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Report this wiki page